Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Robert Aramayo: Από το Game of Thrones στο Lord of the Rings του Amazon

*
Ο Robert Aramayo έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του ως ο νεαρός Ned Stark στην 6η και 7η σεζόν του Game of Thrones και το επόμενό του βήμα βρίσκεται στο Lord of the Rings του Amazon. Σύμφωνα με ιστοσελίδες του εξωτερικού που καλύπτουν την ειδησεογραφία γύρω από τις σειρές και τις ταινίες, ο Aramayo συμφώνησε με το Amazon να αντικαταστήσει τον Will Poulter, ο οποίος και αναγκάστηκε να βγει από το project λόγω γεμάτου προγράμματος. Η σειρά Lord of the Rings θα εστιάσει σε έναν νεαρό χαρακτήρα με το όνομα Beldor και τα γεγονότα της θα λαμβάνουν χώρα εκατοντάδες χρόνια πριν από αυτά των Lord of the Rings novels του J.R.R. Tolkien. Το Amazon έχει επενδύσει ήδη πάνω στην παραγωγή, αφού έδωσε το «πράσινο φως» και για δεύτερη σεζόν, χωρίς καν να έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα της πρώτης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*