Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

S.C.O.O.B.: Η Warner Bros. επαναφέρει στο προσκήνιο το Scooby-Doo franchise

Στο πλαίσιο του CinemaCon, η Warner Bros. ανακοίνωσε ότι πρόκειται να επαναφέρει το Scooby-Doo franchise με μια ταινία live action, που ονομάζεται S.C.O.O.B. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Screen Crush, η εταιρεία σκοπεύει να φέρει και άλλα franchises της Hannah-Barbera productions στη μεγάλη οθόνη. Το θρυλικό στούντιο κινουμένων σχεδίων, το οποίο ιδρύθηκε στο 1957, παρήγαγε μερικά από τα πιο αγαπημένα κινούμενα σχέδια στην ιστορία, όπως είναι μεταξύ άλλων τα Scooby-Doo, The Jetsons και The Flintstones. Η Warner Bros. δεν διευκρίνισε αν τα μελλοντικά projects θα αποτελούν live action films βασισμένα στις δημοφιλείς σειρές κινουμένων σχεδίων.



Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργίες της Hannah-Barbera μεταφέρονται στη μεγάλη οθόνη. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 υπήρξαν μια σειρά από ταινίες live action Scooby-Doo και Flintstones, καθώς και μια ταινία κινουμένων σχεδίων Yogi Bear το 2010. Για την ώρα δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες σχετικά με τη νέα ταινία Scooby-Doo, ωστόσο, όπως εικάζουν Μέσα του εξωτερικού, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να δούμε τον Freddie Prinze, Jr. να επαναλαμβάνει το ρόλο του ως Fred.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*