Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sacrifice: Η Barbara Crampton πρωταγωνιστεί στο νέο horror film (trailer)

Την επιστροφή της στο κινηματογραφικό σύμπαν του Lovecraft θα κάνει η Barbara Crampton στην επερχόμενη ταινία Sacrifice των Andy Collier και Tor Mian. Στο Sacrifice, o Isaac από την Νέα Υόρκη και η έγκυος γυναίκα του γυρνούν σε ένα Νορβηγικό χωριό για να λάβει ένα μέρος μιας απροσδόκητης κληρονομιάς. Οι περιπέτειες τους ξεκινάνε όταν αρχαίο κακό ξυπνάει.

Μαζί με την Crampton, θα συμμετέχουν οι Dag Sorlie (That's Interesting), Erik Lundin (Happy Hour In Paradise, Blue Eyes), Jack Kristiansen (Under the Crystal Dome, Dance of Death: Du Lac & Fey), Johanna Adde Dahl, Ludovic Hughes (Krypton, The Postcard Killings) και Sophie Stevens (The Black Palace, The Haunted). Η Crampton γνώρισε τον κόσμο του H.P. Lovecraft με τον ρόλο της στο Re-Animator το 1985 και στο From Beyond ένα χρόνο αργότερα. Άλλοι αξιοσημείωτοι ρόλοι της στο κομμάτι των ταινιών τρόμου είναι αυτοί στα Castle Freak, You're Next, We Are Still Here και Beyond The Gates.


Δείτε παρακάτω το επίσημο trailer της ταινίας:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*