Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Saint Seiya: Αναβίωση του κλασικού anime στο Netflix

*
Netflix και Toei Animation ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους για την αναβίωση της γνωστής σειράς anime Saint Seiya της δεκαετίας του ’80. Η αρχική σειρά προβλήθηκε από το 1986 έως το 1989, ενώ μετρά αρκετές ταινίες και spinoff shows. Πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Seiya (ο οποίος έχει "χάσει" τους γονείς του) που γίνεται ο μυστικός πολεμιστής με την ονομασία Saint. Μαζί με τους άλλους Saints θα πρέπει να πολεμήσουν στο πλευρό της Αθηνάς προκειμένου να υπερασπιστούν τη Γη από τους κακούς θεούς που θέλουν να την κατακτήσουν.



Το CG remake θα έχει την ονομασία Knights of the Zodiac: Saint Seiya με την πρώτη σεζόν να αποτελείται από 12 μισάωρα επεισόδια, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Yoshiharu Ashino (D. Gray Man Hallow). Επί του παρόντος δεν έχει ανακοινωθεί το πότε ακριβώς η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στην γνωστή υπηρεσία streaming.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*