Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sarah Conor και Carl συναντιούνται στο νέο σποτ του Terminator: Dark Fate

Στο νέο τηλεοπτικό σποτ για το Terminator: Dark Fate της Paramount Pictures, ο Arnold Schwarzenegger (T-800/Carl) συναντάει τη Linda Hamilton (Sarah Connor). Έχουν περάσει πάνω από δύο δεκαετίες από τη μέρα που η Sarah Connor απέτρεψε τη Judgment Day, αλλάζοντας το μέλλον, γράφοντας ξανά τη μοίρα της ανθρωπότητας.

Η Dani Ramos (Natalia Reyes) απολαμβάνει μια ήσυχη ζωή στο Mexico City μαζί με τον αδελφό της (Diego Boneta) και τον πατέρα της, όταν ένα προηγμένο και άκρως θανατηφόρο Terminator – Rev-9 (Gabriel Luna) – ταξιδεύει πίσω στο χρόνο με αποστολή να τη σκοτώσει. Η επιβίωση της Dani εξαρτάται από το εάν αυτή ενώσει τις δυνάμεις της με δύο δυναμικές γυναίκες, τη Grace (Mackenzie Davis), υπερστρατιωτίνα από το μέλλο και τη Sarah Connor (Linda Hamilton). Καθώς το Rev-9 καταστρέφει τα πάντα στο διάβα του, η τριάδα των ηρωίδων οδηγείται σε ένα T-800 (Arnold Schwarzenegger) από το παρελθόν της Sarah, που μπορεί να είναι η ύστατη ελπίδα τους.


Η ταινία έρχεται με τη σκηνοθετική ματιά του Tim Miller και τον James Cameron στο ρόλο του παραγωγού για πρώτη φορά μετά το Terminator 2: Judgement Day. To Terminator: Dark Fate είναι sequel του Terminator 2, αν και έκτο μέρος στην κινηματογραφική σειρά. Το Terminator: Dark Fate έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Νοεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    18+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    Tim Miller

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*