Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Saving Simon: H εορταστική ταινία της Apple τραβηγμένη με iPhone 13 Pro (video)

Όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, η Apple δημοσίευσε μια ακόμα ταινία με αφορμή την περίοδο των εορτών, με τίτλο Saving Simon. Αυτή τη φορά τραβηγμένη με iPhone 13 Pro. Δημιουργοί της ταινίας είναι ο Jason Reitman και ο πατέρας του, Ivan Reitman και οι δύο υποψήφιοι για βραβείο Oscar. Το σενάριο περιστρέφεται γύρω από τον χιονάνθρωπο Simon και ένα μικρό κορίτσι που τον φροντίζει καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Επιπλέον, η Apple κυκλοφόρησε ένα video με σχολιασμό από το δίδυμο των δημιουργών και πληροφορίες για τις τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν για να βελτιώσουν τις δυνατότητες του iPhone στην καταγραφή video, όπως φίλτρα ND, φακοί και στηρίγματα για το τηλέφωνο. Όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, χρησιμοποιήθηκε επιπλέον software για την επεξεργασία. 



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*