Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sequel αποκτά η ταινία Mortal Kombat του 2021

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του έγκυρου Deadline, sequel θα αποκτήσει η ταινία-adaptation του γνωστού fighting game Mortal Kombat. Η New Line φαίνεται να προσέλαβε τον Jeremy Slater, head writer της επερχόμενης σειράς της Marvel με κεντρικό χαρακτήρα τον Moon Knight, για να γράψει το σενάριο της ταινίας.

Η πρώτη ταινία έκανε πρεμιέρα το 2021, έχοντας ως πρωταγωνιστή έναν original character με όνομα Cole Young, ο οποίος βοήθησε το Earthrealm να πολεμίσουν τις απειλές του Outworld. Σκηνοθέτης της ταινίας ήταν ο Simon McQuoid και το σενάριο είχε αναλάβει ο Greg Russo. Ο δεύτερος είχε σχέδια για τριλογία και υπάρχουν πολλά hints στην ταινία που μπορεί να φανερώνουν την πλοκή των επόμενων projects.

Στο sequel πολύ πιθανό να δούμε χαρακτήρες όπως τον Johnny Cage, που έλειπε από την πρώτη ταινία και λίγα περισσότερα fatalities.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*