Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Snake Eyes: G.I. Joe Origins, πρώτο trailer για το reboot του cinematic universe

*
Το cinematic universe του G.I. Joe επιστρέφει με το Snake Eyes: G.I. Joe Origins που έκανε το ντεμπούτο του στο πλαίσιο των MTV Movie Awards. Η ταινία παρουσιάζει την εκπαίδευση και τις πρώτες μάχες του Snake Eyes και θα αποκαλύψει στην διάρκειά της πως ενσωματώθηκε στην ομάδα του δημοφιλούς πρωταγωνιστή. Ο Henry Golding έχει το ρόλο του κεντρικού χαρακτήρα και παρουσιάζεται στο νέο υλικό η εκπαίδευσή του από την ομάδα Arashikage. Η δράση είναι έντονη σε όλη τη διάρκεια του trailer, ενώ βλέπουμε και κάποια μέλη της ομάδας Cobra, όπως τις The Baroness (Ursula Corbero, La Casa de Papel) και Scarlett (Samara Weaving, Ready or Not). Μπορείτε να δείτε το trailer στη συνέχεια του άρθρου και να περιμένετε την πρεμιέρα της ταινίας που έχει προγραμματιστεί για τις 23 Ιουλίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*