Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sneak peak για το Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2

*
H Walt Disney Pictures δημοσίευσε ένα νέο sneak peek για την επερχόμενη ταινία Ralph Breaks the Internet, που θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Νοεμβρίου 2018. Ο Ralph (John C. Reilly) και η σύντροφός του στις απάτες Vanellope von Schweetz (Sarah Silverman) πρέπει να πάρουν ένα μεγάλο ρίσκο ταξιδεύοντας στο διαδίκτυο, προκειμένου να βρουν το κατάλληλο ανταλλακτικό για να σώσουν το Sugar Rush, που δεν είναι άλλο από το video game της Vanellope. Οι δυο τους βασίζονται στους κατοίκους του Interner για να βρουν το δρόμο τους. Μεταξύ αυτών θα συνατήσουν τον διερμηνέα ιστοσελίδων Yesss (Taraji P. Henson), που είναι ο βασικός αλγόριθμος, η καρδιά και η ψυχή της μοδάτης ιστοσελίδας “BuzzzTube”. Επίσης, η ομάδα των voice actors περιλαμβάνει ηθοποιούς που δάνεισαν στο παρελθόν τη φωνή τους σε γνωστές ηρωίδες, όπως οι Auli‘i Cravalho (Moana), Kristen Bell (Anna, Frozen), Kelly Macdonald (Merida, Brave), Mandy Moore (Rapunzel, Tangled), Anika Noni Rose (Tiana, The Princess and the Frog), Irene Bedard (Pocahontas), Linda Larkin (Jasmine, Aladdin), Paige O’Hara (Belle, Beauty and the Beast) και Jodi Benson (Ariel, The Little Mermaid). Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Rich Moore (Zootopia, Wreck-It Ralph) και Phil Johnston (Wreck-It Ralph, Cedar Rapids, Zootopia), ενώ στο τιμόνι της παραγωγής βρίσκεται ο Clark Spencer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*