Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sneak peak στο The Beatles: Get Back του Peter Jackson (video)

Ένα πεντάλεπτο sneak peak στο The Beatles: Get Back, το νέο ντοκιμαντέρ του Peter Jackson, έγινε διαθέσιμο. Το βίντεο εμφανίστηκε στο YouTube και στο Disney Plus το πρωί της Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου ως ευχαριστήριο δώρο στους fans που δείχνουν κατανόηση στις καθυστερήσεις της κυκλοφορίας του λόγω κορονοϊού.

Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 27 Αυγούστου του 2021. Για την παραγωγή του έχει χρησιμοποιηθεί υλικό από ένα θησαυρό από videos του σκηνοθέτη Michael Lindsay-Hogg που ξεπερνούν τις 60 ώρες. Το The Beatles: Get Back επρόκειτο να προβληθεί ως TV special μέσα στο 2020, όμως το project μπήκε στον πάγο κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Παρόλα αυτά η παραγωγή συνεχίστηκε και ο Peter Jackson ολοκλήρωσε τη δουλειά χρησιμοποιώντας ηχητικό υλικό που στο σύνολό του ξεπερνά τις 150 ώρες.


Το film ακολουθεί τους John Lennon, Paul McCartney, George Harisson και Ringo Star καθώς σχεδιάζουν την πρώτη τους live εμφάνιση ύστερα από δύο χρόνια αποχής, ενώ ταυτόχρονα συνθέτουν 14 νέα κομμάτια με σκοπό να κυκλοφορήσουν μαζί με το καινούργιο τους live album. Το φιλμ κορυφώνεται στη διάσημη εμφάνιση της μπάντας στο The Beatles Apple Corps headquarters στις 30 Ιανουαρίου του 1969.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*