Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sneak peek και ημερομηνία πρεμιέρας για την τέταρτη σεζόν της σειράς Cobra Kai (trailer)

To Netflix παρουσίασε ένα νέο trailer για την τέταρτη σεζόν της σειράς Cobra Kai, που θα προστεθεί στη συνδρομητική υπηρεσία στις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Στα νέα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε την επόμενη μέρα του δραματικού και γεμάτου δράση, φινάλε της τρίτης σεζόν, όπου οι Johnny Lawrence και Daniel LaRusso αποφάσισαν να συνεργαστούν, προκειμένου να νικήσου τον John Kreese και τους μαθητές στου στο All Valley Karate Tournament. Ο τελευταίος δεν μένει άπραγος μπροστά στην απροσδόκητη συμμαχία και θα έχει στον πλευρό του έναν φίλο από τα παλιά. Επίσης, νέοι χαρακτήρες θα προστεθούν στην παρέα, όπως ο Kenny που υποδύεται ο Dallas Dupree Young και η Devon που θα ενσαρκωθεί από την Oona O’Brien.


Σεραριογράφοι και εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς Cobra Kai είναι οι Heald, Hurwitz και Hayden Schlossberg, μέσω της εταιρείας τους, Counterbalance Entertainment. Σε ρόλο εκτελεστικών παραγωγών και οι Ralph Macchio, William Zabka, Will Smith, James Lassiter και Caleeb Pinkett, για λογαριασμό της Overbrook Entertainment μαζί με την Susan Ekins σε συνεργασία με τη Sony Pictures Television.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*