Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sneak peek στον τέταρτο κύκλο του Fear the Walking Dead

*
Το αμερικανικό δίκτυο AMC κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο με sneak peek από την πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου του Fear the Walking Dead με τον Morgan Jones, καθώς και ένα behind-the-scenes κλιπ με τους νέους χαρακτήρες που θα εμφανιστούν (Morgan, John, Althea, Naomi). Στην 4η season του Fear the Walking Dead βλέπουμε τον κόσμο της Madison Clark (Kim Dickens) και της οικογένειας της μέσα από τα μάτια του Morgan Jones (Lennie Jakes) από το Walking Dead. Οι χαρακτήρες θα δημιουργήσουν νέους φίλους και εχθρούς στην προσπάθεια τους να δημιουργήσουν έναν φυσιολογικό τρόπο ζωής.

Η σειρά βρίσκεται αυτή την στιγμή στην δεύτερη θέση του δικτύου σαν drama series και στην 4η γενικά. Executive producers είναι οι Scott M. Gimble, Andrew Chambliss Ian Goldberg, Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd και Greg Nicotero και η παραγωγή γίνεται από την AMC Studios. Ο τέταρτος κύκλος της σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Απριλίου, την ίδια μέρα με το φινάλε της 8ης season  του Walking Dead, με τους fans της σειράς στην Αμερική να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τα δύο επεισόδια στους κινηματογράφους στο event του AMC και της Fathom Events, το Survival Sunday: The Walking Dead & Fear the Walking Dead.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*