Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sony Bravia Core: Η Sony υπόσχεται ποιότητα 4K Blu-ray στη νέα της υπηρεσία streaming

*
Η Sony παρουσίασε πρόσφατα τη νέα σειρά Bravia XR Smart TVs της και παράλληλα αποκάλυψε και τη νέα της streaming υπηρεσία Sony Bravia Core. Για αυτήν μάλιστα, η εταιρεία υπόσχεται ποιότητα που θα αγγίζει τα δεδομένα του 4K Blu-ray, αφού σημειώνεται πως θα επιτρέπεται stream σε έως και 80 megabits το δευτερόλεπτο. Αν όντως μπορέσει να προσφέρει κάτι τέτοιο, σίγουρα θα κινηθεί αρκετά πιο υψηλά από τον ανταγωνισμό, ωστόσο τίθεται και το μεγάλο ερώτημα το με τι γραμμή θα μπορεί κανείς να απολαύσει απρόσκοπτα ένα τέτοιο κομμάτι της υπηρεσίας. Με κάθε αγορά νέας τηλεόρασης για το 2021, η ιαπωνική εταιρεία θα προσφέρει και κάποια vouchers που θα μπορούν να μετατραπούν σε αγορές στην πλατφόρμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*