Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sony και Marvel έδωσαν τα χέρια για την παραγωγή νέας ταινίας Spider-Man: Homecoming

*
Σε νέα συμφωνία κατέληξαν Marvel και Sony για το κινηματογραφικό εγγύς μέλλον του Spider-Man, με δεδομένη ποια την τρίτη ταινία με πρωταγωνιστή τον Tom Holland.

Κατά την προηγούμενη συμφωνία, η οικονομική εμπλοκή της Marvel στις ταινίες έφτανε μόλις το 5%, μερίδιο που θεωρήθηκε πολύ χαμηλό για την ίδια. Λέγεται ότι κατέληξε να ζητά να μοιραστεί η χρηματοδότηση (και η κερδοφορία) 50%/50%, κάτι που —ω, τι έκπληξη— η Sony δεν δεχόταν. Πράγμα επίσης λογικό αφού η Sony είδε το Spider-man: Fr From Home να κάνει τζίρο $1,13 δις, ξεπερνώντας την υψηλότερη μέχρι πρότινος επίδοση της Sony Pictures χάρη σττο Skyfall που άγγιξε το $1,1 δις. Επιπλέον η ιαπωνική εταιρεία είχε έτσι κι αλλιώς τα δικαιώματα διανομής κάθε έκδοσης της ταινίας για αυτό π.χ. είδαμε UHD BD με Dolby Vision και εκδόσεις 4K σε streaming services και ψηφιακά καταστήματα, την ώρα που η Disney συνέχισε να κινείται νωχελικά στη διάθεση τέτοιων τεχνικώς χαρακτηριστικών πέραν των κινημτογραφικών αιθουσών.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline, η νέα συμφωνία εξασφαλίζει συμμετοχή 25% στην Disney για τρίτη κινηματογραφική παραγωγή με πρωταγωνιστή τον Tom Holland, με τη διαφορά ότι, σε αντίθεση με πριν, η Sony έχει πια το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει ακριβώς την ίδια έκδοση Spider-man εκτός MCU, κάτι που ήταν αδύνατο με την προηγούμενη συμφωνία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*