Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Soul: Η επόμενη ταινία της Pixar δεν θα βγει στους κινηματογράφους, αλλά στο Disney+ (trailer)

*
Η Disney αναγνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ακόμη η αγορά του κινηματογράφου κι έτσι αποφάσισε να μεταφέρει την πρεμιέρα της ταινίας Soul στο Disney+. Ο λόγος για την επόμενη μεγάλη παραγωγή της Pixar, η οποία και ήταν αρχικά προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα στις μεγάλες αίθουσες τον Νοέμβριο. Η κατάσταση πλέον έχει αλλάξει κι έτσι το Soul θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα της εταιρείας στις 25 Δεκεμβρίο. Και όπως φαίνεται, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη με τις ταινίες Artemis Fowl, Hamilton και Mulan, δεν θα απαιτεί έξτρα συνδρομή. Η ταινία ακολουθεί έναν καθηγητή μουσικής με το όνομα Joe (φωνή: Jamie Foxx) που καταλήγει σε έναν μεταφυσικό κόσμο, όπου δημιουργούνται νέες ψυχές και έρχεται κοντά με μια ψυχή (φωνή Tina Fey), προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί η ζωή είναι ωραία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*