Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Steve Martin και Martin Short συνεργάζονται για χάρη του Hulu

*
Το Hulu έκλεισε μια συμφωνία που θα ικανοποιήσει σίγουρα τους φίλους της κωμωδίας. Η συνδρομητική υπηρεσία που αποτελεί ιδιοκτησία της Disney έχει "παραγγείλει" μια νέα σειρά που θα φέρει και πάλι μαζί στη μικρή οθόνη τον Steve Martin και τον Martin Short. Για την ώρα η σειρά δεν έχει τίτλο και το σενάριο έχει γράψει ο Steve Martin, σε συνεργασία με τον Dan Fogelman, δημιουργό της σειράς This is Us.

Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από τρία άτομα που έχουν εμμονή με το έγκλημα και κάποια στιγμή βρίσκονται μπλεγμένοι στη δική τους εγληματική ιστορία. Το τρίτο πρόσωπο αναμένεται να είναι μια νεαρή γυναίκα. Κάθε επεισόδιο θα έχει διάρκεια μισή ώρα και προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*