Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Steven Spielberg και Netflix προχωράνε μαζί για τα επόμενα χρόνια

*
Η Amblin, η εταιρεία παραγωγής του Steven Spielberg, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το Netflix για την παραγωγή πολλαπλών ταινιών ανά χρόνο. Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως έκπληξη, μιας και ο Spielberg είχε τοποθετηθεί ενάντια στις υπηρεσίες streaming και τις υποψηφιότητές τους για βραβεία, κυρίως, τα τελευταία χρόνια. Το ενδιαφέρον στην περίπτωση της Amblin, πάντως, είναι πως δεν θα υπάρχει αποκλειστικότητα, μιας και υπάρχει και συνεργασία με την Universal και ουδείς γνωρίζει πως θα γίνεται κάθε deal. Η ομάδα του Spielberg πάντως δεν συνεργάζεται πρώτη φορά με το Netflix, καθώς έχουν ήδη δουλέψει στην παραγωγή του The Trial of the Chicago 7, το οποίο και κατάφερε να μαζέψει 6 υποψηφιότητες για Oscar πέρσι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*