Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Stranger Things: Το καλοκαίρι του 2019 η πρεμιέρα της τρίτης σεζόν

*
Όπως αποκάλυψε η υπεύθυνη προγράμματος του Netflix Cindy Holland, η τρίτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς Stranger Things θα λανσαριστεί το καλοκαίρι του 2019. Αυτό σημαίνει ότι οι fans θα πρέπει να οπλιστούν με λίγο περισσότερη υπομονή σε σχέση με αυτή που έκαναν ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη σεζόν, που απείχαν σχεδόν 15 μήνες μεταξύ τους. Τόσο οι Duffers όσο και ο executive producer Shawn Levy γνωρίζουν ότι ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά και σύμφωνα με τη Holland, η υπηρεσία θέλει να επιβεβαιώσει ότι το νέο περιεχόμενο θα είναι ποιοτηκά ανώτερο από αυτό της δεύτερης σεζόν. Πρόσθεσε μάλιστα ότι θα υπάρχουν περισσότερα ειδικά εφέ σε σχέση με το παρελθόν. Είναι κάτι περισσότερο από φανερό ότι το Netflix θέλει να προσελκύσει ακόμα περισσότερο κοινό, ακόμα και όσους δεν συγκινήθηκαν ιδιαίτερα από τα γεγονότα του δεύτερου κύκλου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*