Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Supergirl: Νέο trailer για την 4η σεζόν

*
Το CW δημοσιοποίησε ένα νέο trailer για την επερχόμενη Season 4 του Supergirl, το οποίο αφήνει υποσχέσεις για πολλή δράση, περιπέτεια αλλά και μεγάλες αποκαλύψεις που αφορούν την πλειοψηφία του βασικού καστ ( Supergirl, Alex, James, Lena κλπ.). Η ροή της ιστορίας δεν κάνει καμία παύση και συνεχίζει ακριβώς από εκεί που τελείωσε η προηγούμενη σεζόν, όπου η Supergirl έβαλε τέλος στην απειλή της Reign και των υπολοίπων Worldkillers, κατά της ανθρωπότητας. Στην πορεία, η Kara ανακάλυψε ότι η μητέρα της, Alura, ζει στην Argo City η οποία διεσώθει από την καταστροφή του Krypton. Αυτή η επανασύνδεση με το παρελθόν ήταν αρκετή ώστε να πείσει την Kara ότι η Γη είναι πλέον το σπίτι της, όπως και των φίλων της στην National City. Η Melissa Benoist έχει τον κεντρικό ρόλο (Supergirl/Kara Danvers), ενώ την πλαισιώνουν οι Mehcad Brooks (James Olsen), Chyler Leigh (Alex Danvers), Katie McGrath (Lena Luthor), Jess Rath (Brainiac 5), Sam Witwer (Agent Liberty) και Rhona Mitra (Mercy Graves), μεταξύ άλλων. Η σειρά Supergirl είναι προϊόν της παραγωγής των Berlanti Productions και Warner Bros Television. Τα καινούργια επεισόδια του Supergirl θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στις 14 Οκτωβρίου, στο The CW.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*