Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tease για το φινάλε του Homeland με το trailer του τελευταίου του κύκλου

Το Showtime αποκάλυψε το καινούργιο trailer για τον 8ο και τελευταίο κύκλο του Homeland. Το νέο season βρίσκει την Carrie Mathison (Claire Danes) στην προσπάθεια να ξαναβρεί τον εαυτό της ύστερα από μήνες φυλάκισης σε ρωσικό γκουλάγκ, κάτι που προβληματίζει και το Saul (Mandy Patinkin), ο οποίος είναι πλέον National Security Advisor του President Warner. Βασικός στόχος για το Saul είναι το τέλος του αιώνιου πολέμου στο Αφγανιστάν. Στη σειρά εμφανίζεται και ο Hugh Dancy (Hannibal, the Path).

Πρόκειται παραγωγή της Fox 21 Television Studios με executive producers τους Chip Johannessen, Lesli Linka Glatter, Patrick Harbinson, Claire Danes, Michael Klick, Ron Nyswaner, Gideon Raff, Avi Nir και Ran Telem. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*