Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser trailer για τον τρίτο κύκλο επεισοδίων του American Gods

Ενάμιση χρόνο μετά την προβολή του φινάλε της δεύτερης σεζόν του American Gods, το τηλεοπτικό δίκτυο Starz αποκάλυψε το πρώτο trailer της τρίτης περιόδου επεισοδίων του show που βασίζεται στο επιτυχημένο μυθιστόρημα του Neil Gaiman. Στον τρίτο κύκλο της σειράς θα δούμε το Shadow (Ricky Whittle) να προσπαθεί να ξεφύγει από το θεϊκό του πεπρωμένο, ο οποίος θέλει να γίνει ένας φυσιολογικός άντρας και να ζήσει στο Lakeside του Wisconsin.

Ο Danny Trejo, ο οποίος είναι επί πολλά χρόνια συνεργάτης με το Robert Rodriguez, ξεκινώντας από το Desperado του 1995, θα εμφανιστεί ως μια από τις μορφές του κακού Mr. World, τον οποίο υποδύεται κυρίως ο Crispin Glover (Back to the Future). Μια ακόμα μορφή του θα υποδυθεί ο Dominique Jackson (Pose). Στο καστ περιλαμβάνονται αναλυτικά οι Ricky Whittle (The 100, Austenland) ως Shadow Moon, Ian McShane (Deadwood, Ray Donovan) ως Mr. Wednesday, Emily Browning (Sucker Punch, Legend) ως Laura Moon, Pablo Schreiber (Orange is the New Black) ως Mad Sweeney, Yetide Badaki (Aquarius, Masters of Sex) ως Bilquis, Bruce Langley (Deadly Waters) ως Technical Boy και Crispin Glover (Back to the Future) ως Mr. World.


Η τρίτη σεζόν του American Gods θα γίνει διαθέσιμη μέσα από το Amazon Prime Video στις αρχές του 2021.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*