Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser trailer για τη σειρά Watchmen του HBO

*
Καιρό είχαμε να ακούσουμε κάτι για τη σειρά Watchmen που προετοιμάζει το τηλεοπτικό δίκτυο HBO και τώρα έχουμε στη διάθεσή μας το πρώτο teaser trailer. Το σενάριο βασίζεται στο graphic novel των Alan Moore και Dave Gibbons. Τα γεγονότα διαδραματίζονται στο παρόν και δεν θα πρόκειται για ακριβή μεταφορά του κόμικ. Χρέη παραγωγού έχει αναλάβει ο Damon Lindelof (δημιουργός των Lost, Star Trek Into Darkness και Prometheus) και στο trailer που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια, παρέχεται μια πρώτη εικόνα σχετικά με το τι θα πρέπει να περιμένουμε. Στο cast μετέχουν οι Jeremy Irons (Justice League) ως Ozymandias, Regina King (The Leftovers), Don Johnson (Django Unchained), Louis Gossett Jr. (Hap and Leonard), Tim Blake Nelson (Colossal), Adelaide Clemens (Rectify), Andrew Howard (Bates Motel), Frances Fisher (Masters of Sex), Jacob Ming-Trent (White Famous), Yahya Abdul-Mateen II (The Handmaid’s Tale), Sara Vickers (The Crown), Tom Mison (Sleepy Hollow), Jean Smart (Fargo) σε ρόλο πράκτορα του FBI και James Wolk (Zoo, Tell Me a Story). Η πρεμιέρα της σειράς θα πραγματοποηθεί το φθινόπωρο του 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*