Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser trailer για την 3η σεζόν του True Detective

*
To HBO δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer για την τρίτη σεζόν της δραματικής σειράς True Detective. Το σχετικό νέο υλικό εστιάζει στον Wayne Hays (Mahershala Ali), ο οποίος και προσπαθεί να αντιληφθεί ορισμένα πράγματα για το παρελθόν του. Το θέμα της κατακερματισμένης μνήμης και των πολλαπλών timelines φαίνεται πως επιστρέφουν από την πρώτη σεζόν της σειράς και παίζουν ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο. Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Nic Pizzolatto, ενώ στο τέταρτο επεισόδιο θα συμμετέχει και ο δημιουργός του Deadwood, David Milch. Ο Pizzolatto θα βρίσκεται και στη σκηνοθεσία αρκετών επεισοδίων, μαζί με τον Daniel Sackheim (Leftovers, Game of Thrones, The Americans) και τον Jeremy Saulnier (Blue Ruin, The Green Raum). Στο πλευρό του Ali θα βρίσκονται ακόμη οι John Charles Dickson, Stephen Dorff, Carmen Ejogo, Ray Fisher και Sarah Gadon. Η πρεμιέρα του True Detective για την τρίτη σεζόν έχει προγραμματιστεί από το HBO για τον Ιανουάριο του 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*