Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser trailer για την ένατη σεζόν της σειράς The Walking Dead

*
Στο πλαίσιο της Comic-Con, η AMC κυκλοφόρησε ένα teaser trailer για την ένατη σεζόν της σειράς The Walking Dead. Το σενάριο είναι βασισμένο στα βιβλία comic του Robert Kirkman και αφηγείται τα γεγονότα που ακολουθούν μήνες και χρόνια μετά από το ξέσπασμα μιας ασθένειας που μετέτρεψε το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σε ζόμπι. Μια ομάδα επιζόντων με επικαφαλής τον αστυνόμο Rick Grimes, ταξιδεύουν συνεχώς προκειμένου να εξασφαλίσουν ασφαλή στέγη. Η ένατη σεζόν θα κάνει άλμα στο χρόνο στα γεγονότα του ολοκληρωτικού πολέμου της ομάδας με τον Negan και τους Saviors και θα δώσει έμφαση στην αλλαγή των υποδομών του περιβάλλοντος και την προσπάθεια του Rick να δημιουργήσει μια πιο ειρηνική ουτοπία, όπως τη φανταστηκε ο γιός του Carl. Πρωταγωνιστούν οι Andrew Lincoln, Norman Reedus, Lauren Cohan, Chandler Riggs, Danai Gurira, Melissa McBride, Lennie James, Alanna Masterson, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam, Ross Marquand, Austin Amelio, Tom Payne, Xander Berkeley, Khary Payton και Jeffrey Dean Morgan.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*