Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser trailer για το Jupiter’s Legacy του Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε το teaser trailer της σειράς Jupiter’s Legacy. Το νέο superhero show της πλατφόρμας βασίζεται στο comic book series των Mark Millar και Frank Quitely και θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Μαΐου. Η σειρά αφορά στην ιστορία των πρώτων σούπερ ηρώων του κόσμου, οι οποίοι απέκτησαν τις ιδιαίτερες δυνάμεις τους κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’30. Στη μοντέρνα εποχή αποτελούν μια ομάδα άκρως σεβαστών σούπες ηρώων, όμως τα παιδιά τους δυσκολεύονται στο να επιδείξουν αίγλη εφάμιλλη με αυτή των προγόνων τους.

Στο Jupiter’s Legacy εμφανίζονται οι Josh Duhamel, Ben Daniels, Leslie Bibb, Elena Kampouris, Andrew Horton, Mike Wade και Matt Lander. Δημιουργός, αλλά και executive producer του show είναι ο Steven S. Deknight (Daredevil). Executive producers είναι και οι Millar, Lorenzo Di Bonaventura και Dan McDermott.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*