Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser trailer για το Once Upon a Time in Hollywood του Tarantino

*
O Quentin Tarantino προετοιμάζεται να προσθέσει μια ακόμα ταινία στο βιογραφικό του και για μια ακόμα φορά, είναι εμφανής η προσπάθεια αναδρομής στην ιστορία του Hollywood. Έτσι λοιπόν μετά από ανάλογες παραγωγές όπως τα The Hateful Eight, Kill Bill και Pulp Fiction, ο Tarantino σκηνοθετεί το Once Upon a Time in Hollywood, που έχει να κάνει με έναν ηθοποιό της τηλεόρασης και τον συνάδερφό του που τον ντουμπλάρει στις επικίνδυνες σκηνές, οι οποίοι προσπαθούν να εδραιώσουν το όνομά τους στο Los Angeles, στο τέλος της δεκαετίας του '60. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τον Leonardo DiCaprio και τον Brad Pitt, στο πλευρό των οποίων εμφανίζονται διασημότητες όπως οι Margot Robbie, Al Pacino, Tim Roth, Kurt Russell και Timothy Olyphant. Είναι η πρώτη φορά που ο Harvey Weinstein δεν θα είναι παραγωγός σε ταινία του Tarantino, προφανώς λόγω του γνωστού σεξουαλικού σκανδάλου. Το Once Upon a Time in Hollywood θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιουλίου 2019 και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*