Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser trailer για το φινάλε της πέμπτης σεζόν της σειράς La Casa De Papel

Το Netflix δημοσίευσε το επίσημο trailer για το δεύτερο μέρος της πέμπτης και τελευταίας σεζόν της δημοφιλούς σειράς La Casa De Papel. Η γνωστή παρέα αντιμετωπίζει πολλαπλά προβλήματα. Εγκλωβισμένοι για περισσότερες από 100 ώρες στο κτίριο της κεντρικής τράπεζας της Ισπανίας, καταφέρνουν να σώσουν την Lisbon, όμως ο Professor πέφτει στα χέρια της Sierra. Το χειρότερο είναι ότι στη μέση μπαίνει και ο στρατός.

Η παραγωγή αποφάσισε να χωρίσει τον τελευταίο κύκλο επεισοδίων της σειράς σε δύο μέρη. Το πρώτο έγινε διαθέσιμο στις 3 Σεπτεμβρίου και το δεύτερο στις 3 Δεκεμβρίου 2021.


Στο cast μετέχουν οι Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Paco Tous, Alba Flores, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Maria Pedraza, Darko Perić, Kiti Mánver, Hovik Keuchkerian, Rodrigo de la Serna, Najwa Nimri, Luka Peroš, Belén Cuesta και Fernando Cayo.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*