Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser trailer για τον τρίτο κύκλο επεισοδίων της σειράς Sex Education

Το Netflix αποκάλυψε το πρώτο teaser trailer της τρίτης σεζόν της σειράς Sex Education. Η σειρά βρίσκει τον Otis σε μια σταθερή σεξουαλική σχέση, τους Eric και Adam επισήμως μαζί και την Jean έγκυος, ενώ η σχολή Moordale έχει ένα νέο ισχυρό πρόσωπο που ακούει στο όνομα Hope.

Στα καινούργια επεισόδια του show επιστρέφουν οι Asa Butterfield και Emma Mackey στους δύο βασικούς ρόλους και μαζί τους θα εμφανίζονται οι Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Aimee-Lou Wood, Kedar Williams-Stirling, Patricia Allison, Mikael Persbrandt, Tanya Reynolds και Chinenye Ezeudu. Δημιουργός και σεναριογράφος του Sex Education είναι η Laurie Nunn με επιπλέον σεναριογράφους τους Sophie Goodhart, Selina Lim, Mawaan Rizwan, Temi Wilkey, Alice Seabright και Jodie Mitchell. Η σκηνοθεσία του τρίτου κύκλου είναι δουλειά των Ben Taylor και Runyararo Mapfumo. Οι Nunn, Taylor και Jamie Cambell είναι επίσης οι executive producers της σειράς.


Τα νέα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στο Netflix από την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*