Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser trailer και poster για την ταινία Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Η Marvel Studios δημοσίευσε το πρώτο trailer για την ταινία Doctor Strange in the Multiverse of Madness, που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Μαΐου 2022. Σε αυτό θα πάρετε μια ιδέα για το τι θα αντιμετωπίσει ο Doctor Strange, έπειτα από τις πράξεις τους στο Spider-Man: No Way Home. Επίσης, θα παρακολουθήσετε την επιστροφή της Scarlet Witch που καλείται να βοηθήσει τον πρωταγωνιστή στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το Multiverse. Ακόμα, επιβεβαιώνεται η παρουσία του Doctor Strange Supreme, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σειρά anime του Disney+ με τίτλο What If…?



Ο Benedict Cumberbatch θα έχει για μια ακόμα φορά τον ρόλο του Dr. Stephen Strange και στο πλευρό του θα βρίσκεται η Elizabeth Olsen, ως Wanda Maximoff/ Scarlett Witch. Μαζί τους οι Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong, Rachel McAdams, στους ρόλους των Karl Mordo, Wong και Dr. Christine Palmer αντίστοιχα. Η ταινία περιγράφεται ως το πρώτο θρίλερ που διαδραματίζεται στο MCU. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Sam Raimi (Spider-Man trilogy) και το σενάριο έχει γράψει ο βραβευμένος με Emmy, Michael Waldron (Loki). Σε ρόλο εκτελεστικού παραγωγού ο Kevin Feige, πρόεδρος της Marvel Studios.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*