Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser trailer και φωτογραφίες από τη σειρά The Witcher: Blood Origin του Netflix

*
Το Netflix αποκάλυψε το πρώτο teaser trailer για την επερχόμενη μίνι σειρά The Witcher: Blood Origin. Με πρωταγωνιστές τους Michelle Yeoh, Sophia Brown και Laurence O’Fuarain, η παραγωγή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2022. Στα πλάνα που θα παρακολουθήσετε παρακάτω υπάρχουν αναφορές στην ιστορία της Continent. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στους χαρακτήρες που κρατάνε τους κύριους ρόλους σε στιγμές δράσης.

Η σειρά είναι χωρισμένη σε έξι επεισόδια και τα γεγονότα διαδραματίζονται στον κόσμο των elves, 1.200 χρόνια πριν από εκείνα της σειράς The Witcher. Αφηγείται την ιστορία της δημιουργίας του πρώτου Witcher και όλα όσα ακολούθησαν την ένωση των κόσμων των ανθρώπων, των τεράτων και των elves.


O Laurence O’Fuarain υποδύεται τον Fjall, που προέρχεται από φυλή πολεμιστών και έχει ορκιστεί να προστατεύει τον βασιλιά, η Michelle Yeoh τη Scían, ένα elf που ανήκει σε φυλή νομάδων και η Sophia Brown την Éile, πολεμίστρια που έχει ευλογηθεί με τη φωνή μιας θεάς. Στο πλευρό τους οι Lenny Henry (Lord Of the Rings series), Mirren Mack (The Nest), Nathaniel Curtis (It’s A Sin), Dylan Moran (Black Books), Jacob Collins-Levy (Young Wallander), Huw Novelli (The Capture), Francesca Mills (Harlots), Zach Wyatt (Karen Pirie), Lizzie Annis και Amy Murray.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*