Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser για τη δεύτερη σεζόν του Dead to Me (trailer)

Το Netflix αποκάλυψε το πρώτο teaser του δεύτερου κύκλου επεισοδίων της σειράς Dead to Me, με πρωταγωνήστριες τις Christina Applegate (Bad Moms) και Linda Cardellini (Avengers: Endgame). Παράλληλα, μαθαίνουμε και την ημερομηνία πρεμιέρας του. Τα καινούργια επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα στις 8 Μαΐου.

Το σενάριο υπογράφει η Liz Feldman (2 Broke Girls, The Great Indoors) καθώς η σειρά ακολουθεί την Jen (Applegate), μια χήρα που προσπαθεί να εξιχνιάσει τη δολοφονία του άντρα της, και της φίλης της, Judy (Cardellini), μιας αισιόδοξης γυναίκας που έχει ζήσει μια παρόμοια απώλεια. Η Applegate είναι και executive producer του show, μαζί με τους Will Ferrell, Adam McKay, Jessica Elbaum. Στη σειρά εμφανίζονται και οι James Marsden, Ed Asner και Brandon Scott.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*