Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser για την τρίτη σεζόν της σειράς Daredevil

*
Οι περιπέτειες του Daredevil έκαναν πρεμιέρα στη μικρή οθόνη πριν από δύο χρόνια και τώρα, πλησιάζει η έναρξη της τρίτης σεζόν στο Netflix. Αυτό θα πραγματοποιηθεί προς τα τέλη του 2018, με τον Charlie Cox να επιστρέφει στο ρόλο του Matt Murdock/Daredevil. Στο cast διατηρούν επίσης τους ρόλους τους οι Deborah Ann Woll ως Karen Page, Elden Henson ως Foggy Nelson και Vincent D’Onofrio ως Wilson Fisk ή The Kingpin. Από τα νέα πρόσωπα ξεχωρίζουν οι Wilson Bethel (Hart of Dixie) στο ρόλο ενός πράκτορα του FBI και Joanne Whalley (The Borgias, Gossip Girl, Wolf Hall) ως Sister Maggie, μητέρα του Daredevil. Στο σύντομο teaser που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, στο επίκεντρο βρίσκεται το ψυχολογικό αδιέξοδο στο οποίο πέφτει ο Murdock μετά τα γεγονότα της σειράς The Defenders, όπου όλοι τον νόμιζαν νεκρό λόγω της κατάρρευσης ενός κτιρίου. Ο πρώην δικηγόρος είναι πλέον περισσότερο αποφασισμένος από ποτέ να παραμείνει πίσω από τη μάσκα του, παρά να επιστρέψει στις αίθουσες των δικαστηρίων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*