Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser για το Mary Poppins Returns

*
Το πρώτο teaser trailer για το Mary Poppins Returns της Disney είναι πλέον διαθέσιμο. Η πρεμιέρα της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στις 25 Δεκεμβρίου, και θα επιστρέψει το κοινό στον κόσμο της Mary Poppins το 1964, αυτή την φορά όμως στο Λονδίνο με τον ενήλικα - και χήρο - πλέον Michael και τα τρία παιδιά του. Στον ρόλο της Mary Poppins είναι η Emily Blunt, ενώ στο cast συμπεριλαμβάνονται οι Lin-Manuel Miranda, Meryl Streep, Colin Firth, Angela Lansbury, Dick van Dyke και η σκηνοθεσία έγινε από τον Rob Barshall.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • DrManolo
    • Σουπερκαλαφραντζαλιστικιεξπιαλιντόσιους! Πρέπει να ήμουν νηπιαγωγείο όταν το πρωτοείδα και μου είχε κάνει εντύπωση γιατί ήταν η πρώτη ταινία που είδα με ηθοποιούς και καρτούν μαζί. Επίσης είχαμε το βινύλιο.

*