Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser για το επίσημο trailer του Space Jam: A New Legacy

H Warner Bros. κυκλοφόρησε ένα trailer tease για το επερχόμενο sequel Space Jam: A New Legacy με πρωταγωνιστές τους Road Runner και Coyote. Η παραγωγή του Space Jam: A New Legacy ξεκίνησε το 2014 με σκηνοθέτη τον Justin Lin (F9: The Fast Saga), ωστόσο λίγο καιρό αργότερα εγκατέλειψε το project. Την θέση του πήρε ο Terance Nance (Random Acts of Flyness), που και αυτός εγκατέλειψε λόγω διαφορών με το studio και τους παραγωγούς. Επικεφαλής αυτή την στιγμή είναι ο Malcom D. Lee (Girls' Trip).

Το σενάριο εστιάζει στον LeBron James και τον γιο του Dom. Οι δυό τους παγιδεύονται σε ένα εικονικό κόσμο από το AI ονόματι AI-G Rhythm (Don Cheadle). Για να γυρίσουν σπίτι, θα πρέπει να οδηγήσουν τους Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig, Lola Bunny και τους υπόλοιπους χαρακτήρες Looney Tunes στη νίκη απέναντι στους ψηφιακούς παίκτες του AI-G.


Η ταινία αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της στο HBO Max στις 16 Ιουλίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*