Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Terminator anime ετοιμάζει το Netflix

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, το Netflix προετοιμάζει μια νέα σειρά anime, εμπνευσμένη από το Terminator franchise. Για τον λόγο αυτό η συνδρομητική υπηρεσία συνεργάζεται με τη Skydance, την εταιρεία που έχει τα δικαιώματα της σειράς ταινιών sci-fi. Ήδη ο Mattson Tomlin έχει αναλάβει ρόλο showrunner και εκτελεστικού παραγωγού στο project. Ο ίδιος δηλώνει πως αποτελεί τιμή για αυτόν η ευκαιρία που θα έχει να προσεγγίσει τις ιστορίες του Terminator με τρόπο ανατρεπτικό, πέρα από τα στερεότυπα.

"To Terminator είναι μια από τις πλέον εμβληματικές ιστορίες επιστημονικής φαντασίας που έχουν γραφτεί ποτέ και όσο περνάει ο καιρός, τόσο μεγαλύτερη η συνάφεια που αποκτάει με τον σύγχρονο κόσμο. Η νέα σειρά anime θα εξερευνεί το σύμπαν με έναν ξεχωριστό τρόπο. Αναμένουμε και εμείς με αγωνία τη στιγμή που οι fans θα βιώσουν αυτό το νέο, εκπληκτικό κεφάλαιο της μάχης ανάμεα σε ανθρώπου και μηχανές", δήλωσε γεμάτος ενθουσιασμό ο αντιπρόεδρος του Netflix John Derderian.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*