Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tessa Thompson και Chris Hemsworth στο νέο trailer για το Men in Black International

*
Tessa Thompson και Chris Hemsworth ενώνουν ξανά πάλι τις δυνάμεις τους και αυτή τη φορά πρωταγωνιστούν στο Men in Black International, τη νέα, γεμάτη περιπέτειες, διαγαλαξιακή κωμωδία του σκηνοθέτη F. Gary Gray (Straight Outta Compton, The Fate of the Furious). Έτσι λοιπόν παίρνουν τη σκυτάλη από τους Will Smith και Tommy Lee Jones ως πράκτορες J και K και επικεντρώνονται κυρίως στη δραστηριότητα εξωγήινων στην Νέα Υόρκη. Ηγετικό ρόλο στην ομάδα έχει ο ενώ η Emma Thompson επιστρέφει ως Agent O. Ρόλο στην ταινία έχουν επίσης οι Kumail Nanjiani (The Big Sick) και Rebecca Ferguson (Mission: Impossible - Fallout). Το Men in Black International θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Ιουνίου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*