Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Beatles: Get Back, ανακοινώθηκε documentary για το θρυλικό συγκρότημα από τον Peter Jackson (trailer)

*
Ο Peter Jackson θα σκηνοθετήσει το The Beatles: Get Back, ένα νέο documentary που θα προβληθεί από το Disney Plus για το θρυλικό συγκρότημα. Το αφιέρωμα αυτό θα χωριστεί σε τρία μέρη, τα οποία και θα προβληθούν στις 25, 26 και 27 Νοεμβρίου 2021. Ο Jackson ξόδεψε τρία χρόνια για να επαναφέρει και να μοντάρει πάνω από 60 ώρες υλικού που καταγράφουμε το 1969 από τον Michael Lindsay-Hogg και δεν έχει προβληθεί μέχρι σήμερα, ενώ αξιοποίησε και 150 ώρες ανέκδοτης μουσικής. Σημαντικό μέρος της παραγωγής θα καλύψει την προετοιμασία των John Lennon, Paul McCartney, George Harrison και Ringo Starr, όσο ετοιμάζονται για την πρώτη τους εμφάνιση για πάνω από 2 χρόνια. Μπορείτε να δείτε ένα μέρος από το documentary, μέσα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*