Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2021: Trailer για την ταινία Sonic the Hedgehog 2

Κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2021 έκανε πρεμιέρα το trailer της ταινίας Sonic the Hedgehog 2. Το sequel αναμένεται στους κινηματογράφους στις 8 Απριλίου του 2022 με την επιστροφή των Ben Schwartz (ως Sonic), Jim Carrey (ως Dr. Robotnik), James Marsden (ως Tom Wachowski) και Tika Sumpter (ως Maddie Wachowski). Στο καστ της κινηματογραφικής σειράς προστίθενται οι Colleen O’Shaughnessey (ως Tails) και Idris Elba (ως Knuckles).

Στη δεύτερη ταινία ο Sonic συνηθίζει τη ζωή στο Green Hills όταν ο κακός Dr. Robotnik επιστρέφει μαζί με το νέο του μυστικό όπλο: τον Knuckles. Οι δυο τους αναζητούν ένα σμαράγδι με αρκετή δύναμη για να καταστρέψει ολόκληρους πολιτισμούς. Έτσι ο Sonic, μαζί με τον καινούργιο του φίλο Tails, βάζει στόχο την ανεύρεση του σμαραγδιού προτού αυτό πέσει στα λάθος χέρια.


Σκηνοθέτης του Sonic the Hedgehog 2 είναι ο Jeff Fowler και σεναριογράφοι οι Pat Casey, Josh Miller και John Whittington.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*