Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Grey Man: Ryan Gosling και Chris Evans στην πιο ακριβή παραγωγή του Netflix

*
To Netflix ανακοίνωσε την ταινία που θα χρηματοδοτήσει με το μεγαλύτερο budget για τα δεδομένα της πλατφόρμας και θα έχει την ονομασία The Grey Man. Το κόστος της ταινίας θα φτάσει τα 200 εκατομμύρια δολάρια και θα πρωταγωνιστούν οι Ryan Gosling και Chris Evans. Στη σκηνοθεσία θα βρίσκονται οι Joe και Anthony Russo, στην πρώτη τους κινηματογραφική απόπειρα μετά το Avengers: Endgame. Η ταινία θα βασιστεί στη σειρά βιβλίων The Grey Man με πρωταγωνιστή τον Court Gentry που είναι εκτελεστής και πρώην στέλεχος της CIA. Η μεγάλη επένδυση από πλευράς Netflix θα έχει τη λογική να δημιουργηθεί ένα franchise που θα μπορεί να λειτουργήσει ως James Bond, δίνοντας δηλαδή δυνατότητα για πολλαπλές ταινίες στο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*