Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Irregulars, η νέα supernatural σειρά στον κόσμο του Sherlock Holmes (trailer)

*
Ο κόσμος του Sherlock Holmes επιστρέφει με νέα σειρά στο Netflix, μέσω του The Irregulars. O λόγος για μια νέα παραγωγή με στοιχεία υπερφυσικού που βάζει στο ρόλο του πρωταγωνιστή μια ομάδα νεαρών που μαζεύουν στοιχεία και λύνουν υποθέσεις για λογαριασμό του Sherlock Holmes και του βοηθού του, Dr. Watson. Η σειρά έρχεται από τον Tom Bidwell (Watership Down) και μας ταξιδεύει για άλλη μια φορά στο Βικτωριανό Λονδίνο. Η ιδέα ήρθε στον δημιουργό από το γεγονός πως ο Sherlock Holmes χρησιμοποιούσε πάντα μια ομάδα παιδιών για να συλλέγει στοιχεία για τις υποθέσεις του. Το The Irregulars θα προβληθεί στο Netflix από τις 26 Μαρτίου και στην ελληνική έκδοσή του θα έχει τίτλο «Οι άτακτοι της οδού Μπέικερ». Μπορείτε να δείτε το ελληνικό trailer του Netflix για την παραγωγή, μέσα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*