Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Liberator: Πρώτο teaser trailer για τη δραματική animated σειρά του Netflix για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

*
Το Netflix δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer για την νέα animated πολεμική σειρά του με τίτλο The Liberator. Τα γεγονότα που θα εξιστορηθούν λαμβάνουν χώρα στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπου ο Αμερικανός αξιωματικός Felix Sparks και η ομάδα του πεζικού στην οποία ανήκει αντιμετωπίζει την αντίπαλη πλευρά για πάνω από 500 ημέρες, έτσι ώστε να απελευθερώσει την Ευρώπη. Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο “The Liberator: One World War II Soldier’s 500-Day Odyssey” του Alex Kershaw και στην παραγωγή θα συμμετέχει ο Jed Stuart (Die Hard, The Fugitive). Θα αποτελείται από 4 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου, αξιοποιώντας την τεχνολογία Trioscope Enhanced Hybrid Animation.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*