Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Lord of the Rings: The Rings of Power θα ειναι ο τίτλος της επερχόμενης σειράς της Amazon Studios (trailer)

The Lord of the Rings: The Rings of Power είναι ο τίτλος της σειράς της Amazon Studios που βασίζεται στον κόσμο που δημιούργησε ο J.R.R. Tolkien. Η πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί στις 2 Σεπτεμβρίου 2022.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια της Second Age μιας ακόμα περιόδου της ιστορίας της Middle-earth, χιλιάδες χρόνια πριν από από εκείνα των The Hobbit και The Lord of the Rings. Πρόκειται για μια περίοδο κατά την οποία δημιουργηθηκαν οι μεγάλες δυνάμεις, βασίλεια έφτασαν στο απώγειο της δόξας τους και στη συνέχεια γκρεμίστηκαν, αναδείχτηκαν απροσδόκητοι ήρωες, η ελπίδα βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού και εμφανίστηκε η πιο σκοτεινή δύναμη, που βύθισε τον κόσμο στο χάος. Το σενάριο θα μας ταξιδέψει από τα βάθη των Misty Mountains, ως τα μαγευτικά δάση της Lindon, πρωτεύουσαν των elves αλλά και στο εκπληκτικό βασίλειο του Númenor.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*