Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Mitchells vs The Machines: Στο Netflix η νέα animated ταινία των παραγωγών του Into the Spider-Verse (trailer)

*
Το Netfix κατάφερε να εξασφαλίσει άλλη μια ταινία για τους συνδρομητές του και συγκεκριμένα την The Mitchells vs. The Machines. Η παραγωγή είχε μέχρι πρότινος την ονομασία Connected και έρχεται από τους δημιουργούς του Into the Spider-Verse. Η Sony Pictures είχε σχεδιάσει να την βγάλει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2020, ωστόσο η κατάσταση με τον κορονοϊό άλλαξε τα σχέδια όλων. Η ταινία θα έρθει πλέον μέσα στο 2021 στο Netflix, με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται στο φως από το Variety να μιλούν για ένα deal που άγγιξε τα 100 εκατομμύρια δολάρια. Η ιστορία της ταινίας περιστρέφεται γύρω από μια οικογένεια που προσπαθεί να εντάξει ομαλά την τεχνολογία στην καθημερινότητά της. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*