Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Office: Τo NBC σκέφτεται reboot για τη σειρά ενόψει Peacock streaming service

*
Ήταν μάλλον θέμα χρόνου να πέσει στο τραπέζι η ιδέα για ένα reboot της σειράς The Office και με την ευκαιρία της έλευσης του Peacock. Η υπεύθυνη για τις ψηφιακές υπηρεσίες του NBC, Bonnie Hammer, δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα του εξωτερικού πως «είναι η ελπίδα μου και στόχος μου να καταφέρω να αποφασίσουμε ένα reboot για τη σειρά The Office».  Η ευκαιρία της λειτουργίας για την streaming υπηρεσία Peacock είναι το ιδανικό σενάριο για να επιστρέψει μία εξαιρετικά δημοφιλής σειρά. Το NBC ξόδεψε πάνω από 500 εκατομμύρια για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του The Office, το οποίο και στην παρούσα φάση προβάλλεται από το Netflix.

Η μετάβαση θα γίνει στις αρχές του 2021 και μέσα σε όλα μένει να δούμε αν θα υπάρξουν νέα και για το reboot. Είναι πάντως αρκετά δύσκολο να δούμε το αρχικό cast, καθώς ο Steve Carell δήλωσε ότι δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*