Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Sims Spark’d: 12 παίκτες του The SIMS 4 θα διαγωνιστούν σε τηλεοπτικό show για 100.000 δολάρια! (video)

*
Η EA ανακοίνωσε πως διοργανώνει ένα ειδικό τηλεοπτικό show με το TBS για να προωθήσει περισσότερο το The Sims. Το The Sims Spark’d θα δει 12 παίκτες του The Sims 4 να διαγωνίζονται για 100.000 δολάρια, προσπαθώντας να ολοκληρώσουν συγκεκριμένες εργασίες εντός χρονικού ορίου που θα τους δίνεται, με απώτερο σκοπό να δημιουργήσουν τους πιο ξεχωριστούς χαρακτήρες και τις πιο μοναδικές ιστορίες. Μερικοί από τους συμμετέχοντες είναι γνωστοί στην κοινότητα του The Sims, καθώς κάνουν σχετικά streams. Στα ονόματα που συμμετέχουν περιλαμβάνονται οι Doctor Ashley και Xmiramira, καθώς και η Sims voice actor Tayla Parx, ο παραγωγός του BuzzFeed Kelsey Impicciche, αλλά και ο Dave Miotke (SimGuruNinja). Την παρουσίαση θα αναλάβει ο φιναλίστ του American Idon, Rayvon Owen. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*