Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Witcher Netflix: Πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν

*
Τα γυρίσματα της σειράς The Witcher για το Netflix συνεχίζουν και οι πρώτες φωτογραφίες από τα σετ είδαν το φως της δημοσιότητας. Πρόσφατα ο Henry Cavill τραυματίστηκε, ωστόσο οι εκτιμήσεις είναι πως θα επιστρέψει σύντομα σε ρυθμούς παραγωγής και η σειρά δεν θα αργήσει περισσότερο από αυτήν την εξέλιξη. Στις εικόνες που δημοσίευσε το Netflix δεν υπάρχει κάποιος από τους χαρακτήρες, αλλά απλά διάφορα σημεία από τις τοποθεσίες που γυρίζεται ο δεύτερος κύκλος. Μία από τις εικόνες που δείχνει τέσσερα σπαθιά σε μια βάση εικάζεται πως είναι το Kaer Morhen (τόπος εκπαίδευσης των Witchers στο School of Wolf), στο οποίο ο Geralt πηγαίνει την Ciri.



Η δεύτερη εικόνα είναι σε ένα δάσος, όπου βλέπουμε μια σημαία των Scoia’tael, μιας φυλής επαναστατών που είναι γνωστοί και ως Squirrels και έχουν εμφανιστεί στα The Witcher, The Witcher 2: Assassins of Kings και The Witcher 3: Wild Hunt.



Στην τρίτη εικόνα φαίνεται απλά μια σειρά από μενταγιόν κρεμασμένα, πιθανότατα σε ένα δέντρο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*