Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Witcher: Δημοσιεύτηκε το επίσημο character timeline της πρώτης σεζόν

*
Ένα από τα χαρακτηριστικά της πλοκής της σειράς The Witcher του Netflix είναι ο μη γραμμικός χαρακτήρας της. Αυτό έχει μπερδέψει αρκετούς τηλεθεατές και ως λύση, η συνδρομητική υπηρεσία δημοσίευσε το επίσημο character timeline της πρώτης σεζόν, για να κατανοήσετε τι γίνεται και πότε.

Η σειρά βασίζεται στα βιβλία του Andrzej Sapkowski και ακολουθεί τα βήματα του Geralt of Rivia, ενός μοναχικού Monster Hunter, ο οποίος πασχίζει να βρει θέση σε ένα κόσμο όπου οι άνθρωποι μπορεί να αποδειχτούν χειρότεροι από τέρατα. Η τύχη τον "δένει" με μια πανίσχυρη μάγισσα και μια νεαρή πριγκίπισσα που κουβαλάει ένα επικίνδυνο μυστικό. Οι τρεις τους πρέπει να μάθουν να επιβιώνουν σε έναν αρκετά ασταθή κόσμο.


Ο Henry Cavill υποδύεται τον Geralt of Rivia, η 17χρονη Freya Allan την Princess Ciri, η Anya Chalotra την Yennefer of Vengerberg και στο πλευρό τους βρίσκονται οι Jodhi May ως Queen Calanthe, Mimi Ndiweni ως Fringilla, Sabrina ως Therica Wilson-Read, Millie Brady ως Princess Renfri, Adam Levy ως δρυΐδης Mousesack, Björn Hlynur Haraldsson στο ρόλο του Eist, συζύγου της Queen Calanthe και MyAnna Buring ως Tissaia, επικεφαλής της σχολής μαγείας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*