Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Witcher στο Netflix: Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν φέρνουν 4 νέους Witchers

*
Μπορεί να μην υπάρχουν ακόμη αρκετές πληροφορίες για τη δεύτερη σεζόν του The Wicher στο Netflix, ωστόσο τα γυρίσματα ξεκίνησαν και οι πρώτες πληροφορίες για τους νέους Witchers δεν άργησαν να εμφανιστούν. Σύμφωνα με ιστοσελίδα που είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη στα θέματα του The Witcher, τον Geralt (Henry Cavil) θα συναντήσουν στα γεγονότα της δεύτερης σεζόν οι 4 νέοι Witchers: Vesemir (Kim Bodnia), Lambert (Paul Bullion), Eskel (Thue Ersted Rasmussen) και Coen (Yasel Atour). Μάλιστα, ο Rasmussen ανέβασε και ένα Instagram Story, όπου επιβεβαιώνει το ρόλο του στη σεζόν.



Μένει πλέον να δούμε πότε θα έχουμε το πρώτο trailer για να πάρουμε μια γεύση από το τι μας περιμένει. Η πρώτη σεζόν του The Witcher στο Netflix μας έβαλε φωτιά, είναι η αλήθεια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*