Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Amazon Prime πάνω από το Netflix στη Γερμανία

*
Στη μάχη των συνδρομητικών υπηρεσιών video streaming, φαίνεται πως το Netflix έχει βρει τον μπελά του στη Γερμανία από το Amazon Prime. Όπως εκτιμά η εταιρεία Ampere Analytics, ο αριθμός ενεργών συνδρομητών της υπηρεσίας της Amazon έφτασε τους 12.6 εκ., σημειώνοντας μάλιστα άνοδο του 1.4 εκ. σε σχέση με την περσινή περίοδο. Το Netflix από την άλλη εκτιμάται πως έφτασε τους 9.6 εκ. συνδρομητές, αυξάνοντας την βάση του μόλις κατά 300.000 χρήστες. Οι ερευνητές και τα τοπικά media εκτιμούν πως το Amazon θα φτάσει μέσα στο 2022 τους 13.8 εκ. ενεργούς συνδρομητές στη Γερμανία, ενώ το Netflix θα αγγίξει οριακά τους 10 εκ. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η Αυστρία και η Γερμανία είναι μοναδικές χώρες της Δυτικής Ευρώπης που το Amazon Prime είναι πάνω από το Netflix.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*