Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Bastards με τον Richard Gere είναι η πρώτη σημαντική σειρά του Apple TV+ που ακυρώνεται

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ ιστοσελίδων του εξωτερικού, η Apple ακύρωσε τη σειρά Bastards με τον Richard Gere, που προοριζόταν για τη συνδρομητική της πλατφόρμα Apple TV+. O λόγος, όπως φαίνεται, είναι οι διαφορές ανάμεσα στους υπεύθυνους της πλατφόρμας και τους υπεύθυνους της σειράς, Howard Gordon και Warren Leight. H σειρά Bastards είχε προγραμματιστεί να αποτελείται από 8 επεισόδια και θα κάλυπτε τη ζωή δύο φίλων που υπηρέτησαν μαζί στον πόλεμο του Βιετνάμ και μετά από χρόνια βλέπουν τη γυναίκα με την οποία ήταν και οι δύο ερωτευμένοι να σκοτώνεται σε ατύχημα.

Gordon και Leight ήθελαν να είναι πιο «σκοτεινή» η σειρά, κάτι στο οποίο φαίνεται να διαφώνησαν έντονα οι υπεύθυνοι της Apple TV+. Τόσο η Apple, όσο και η εταιρεία παραγωγής, αρνήθηκαν να σχολιάσουν το γεγονός.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*